Tervetuloa
Käyttäjätunnus:

Salasana:


Muista kirjautumiseni

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Vieraat: 120
Jäsenet: 1, JAKKE
Tällä sivulla: 1
Jäsenet: 4373, Uusimmat: JekniX
Satunnaisia kuvia galleriasta
Tulevat tapahtumat
Ei tulevia tapahtumia
Tulevat tapahtumat
Ei tapahtumia
Valitse Kieli


Mainos
Foorumit
MaxBoom.fi :: Foorumit :: MaxBoom :: Laitteisto & Rakentaminen :: Asennukset
 
<< Edellinen Keskustelu | Seuraava Keskustelu >>
diskanttien ja midien kytkentä
Moderaattorit: Rälläkkä, dbwarrior, Sorkku, pessi, Sebu_J, Marjut, mavks, insane626, Arthor, pete-, jusu+, Neo, kotka, Kettle, avalon, timbajeij, warcock, MaxBOOM_hallitus, Iiro.Riikonen, TombBringer
Tekijä Posti
mehkarsaurus
keskiviikko 09 elokuu 2017, 14:25
elikkäs tilanne on tälläinen: ostin 8kpl alphard audion lw-80A4 midejä ja 4kpl gas pt 34 diskantteja. nyt vaikeudeksi aiheutuu että hommaanko erillisen vahvistimen diskanteille vai saako nämä kaikki kytkettyä jotenkin järkevästi autostudio 100.4 lankkuun? jos ei voi niin kannattaako hommata toinen vahvistin diskanteille vai riittääkö soittimen virta? ja vielä että tarvitseeko nämä diskantit jakosuotimen väliin?
Takaisin ylös
Jaa Facebookissa
Nuclearzero
keskiviikko 09 elokuu 2017, 16:52

Taitaa huutaa lisää vahvistimia. Itse laittaisin jokaisen kaiuttimen omaan kanavaan... Myös dsp alkaa olemaan tuossa paikallaan, jolla saat jaot säädettyä helpoimmin, eikä tarvitse niitä näin ollen päätteestä säädellä. Etenkin kun autostudiossa ei ole riittävät säädöt dissejä varten. Muuten tuo voisi olla diskanteille suht hyvä pääte, ainakin äänenlaadullisesti.

Sellaisia dissejä ei tietääkseni ole olemassakaan, jotka ei tarvitsisi tarpeeksi korkealle ulottuvaa ylipäästösuodinta. En tiedä, onko näissä sinun disseissä itsessään mitään suotimia vai ei. Mutta jossain kohtaa äänisignaalin kulkureittiä se pitää olla. Tsekkaileppa jostain netistä vaikka yleiset jakotaajuuksien perusteet, jotta pääset hommassa paremmin jyvälle, kuinka asiassa kannattaa edetä.

Tietysti sama koskee myös midejä. Niilläkin on oma taajuusalueensa, jolla niiden olis paras soida, etteivät hajoa liian korkeiden tai matalien taajuuksien takia.
Takaisin ylös
 

Mene:     Takaisin ylös

Muuta tämä keskustelu: rss 0.92 Muuta tämä keskustelu: rss 2.0 Muuta tämä keskustelu: RDF
Powered by e107 Forum System