Tervetuloa
Käyttäjätunnus:

Salasana:


Muista kirjautumiseni

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Vieraat: 10
Jäsenet: 9, naikouv dbwarrior MaSa Mad_Matt NosSami Aisamiez M-ERiMiEs Audiocheck AmisBeiss
Tällä sivulla: 1
Jäsenet: 3343, Uusimmat: haahine
Satunnaisia kuvia galleriasta
Tulevat tapahtumat
Ei tapahtumia
Valitse Kieli


Mainos
http://www.jh-sound.fi/

Mitä MaxBoom on?
MaxBOOM, mitä se on ?


MaxBOOM on kilpailutoimintaa, jossa kilpailijat kisaavat siitä kenen autostereot pystyy tuottamaan suurimman keskimääräisen äänenpaineen bassokaiuttimilla auton sisään sijoitettuun sensoriin (mittari) soittamalla tiettyä, siihen tarkoitettua musiikkikappaletta reilun 16sek ajan.

Itse kilpaileminen tapahtuu drag race- tyyliin. Useisiin eri luokkiin jaetut kisaajat suorittavat ensin lajittelu "vedon", jonka mukaan heidät sijoitetaan oman luokan kaavioon, jossa sitten "mies" "miestä" vastaan ratkaistaan pudotusparin voittaja. Kaavioon mahtuu lajittelun 8 parasta kilpailijaa.

Tarkemmat eritellyt säännöt löydät helposti tästä linkistä tai ylhäällä olevasta menusta "säännöt"- välilehden alta.


MaxBOOM toimintaa kehittää ja ylläpitää MaxBOOM Ry.
Yhdistyksen toiminta on tarkoitettu pääasiallisesti autohifi laitteista kiinnostuneille, mutta tokihan muutkin saavat osallistua.
Kilpaileminen on todella helppoa. Sinulla tulee olla vain auto, stereolaitteisto ja roppakaupalla kilpailumieltä.
Ujostella ei kannata, sillä toivotamme kaikki uudet ja vanhat aina tervetulleiksi kilpailuihin tai muihin meidän järjestämiin tapahtumiin.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia, niin ota ihmeessä yhteyttä joko foorumin avustuksella aktiiviseen MaxBOOM yhteisöön, taikka suoraan yllätpitoon sähköpostitse admin (ät) maxboom.fi

Muistathan, että kysyvä ei tieltä eksy

Hyviä hetkiä MaxBOOM lajin parissa.
T: MaxBOOM Ylläpito


Chat Box
Sinun tulee olla kirjautuneena että voit lähettää viestin - ole hyvä ja kirjaudu sisään sivustolle tai luo tunnus sivustolle tästä.

Aisamiez
[30 July : 23:37]

Kyllähän niitä porttejakin on tullut jo tehtyä, mutta nuo aeroportit on kaikenlaiseen kokeiluun näppäriä. Ja sillä meinasin että on kalliita, kun on halvinta paskavalumuovia mitä mailmasta löytyy, valmistus ei varmaan maksa 20 senttiä ja jälki sen näköstä ja silti niistä kehdataan ottaa yli varttisatasta.

Pikkumise
[30 July : 17:50]

Aisamiez: Ei tuo kutosen putki nyt kallis ole, vähemmän vaivaa se on laittaa, kuin jos tekee portin itse johon käyttää huomattavasti enemmän aikaa niin "tuntipalkka" jää aika pieneksi. Tietty tekemällä oppii ja suosittelen kokeilemaan oman portin tekemistä.

Pikkumise
[30 July : 17:48]

Mauski87: Kannattaa käydä ilmoa muokkaamassa sen auton osalta, ettei käy niin että jos aikeita on Finaaleihin tulla, niin sillä autolla täytyy olla soitettuna Finaaleihin oikeuttava luku. Varmastikkaan ei tuomari tai katsuri voi muistaa kaikkea ja ettei tule väärinymmärryksiä.

Aisamiez
[29 July : 13:33]

On vaan 30e/kpl aika tyyris tommosista muovirimpuloista mun mielestä

mauski87
[29 July : 10:18]

6 tuuman aeroporttia motonetista

mauski87
[29 July : 10:18]

Mites ku ilmoittauduin stadi kisaan ja auto vaihtu ni haittaako se tuolla tilastoissa mitä sinne on ilmoitettu? Uusi auto ja samat vehkeet

Tapani L
[16 July : 11:26]

Jos joku Heinolassa oleva harrastaa mb niin voisi demoja käydä kuuntelemassa. Nyt ollaa Hönölässä.

Aisamiez
[15 July : 18:53]

Mistä sais halvalla 6" aeroportteja? Ja myykö kukaan missään erikseen niitä töttöröitä ja putkia jos sais muutaman putken halvemmalla?

Picquish
[12 July : 14:16]

KNC 14 - asiaa lisäilty, laittakaa ilmoa sisään Saadaan hyvät mittapäivät järkättyä!

mauski87
[08 July : 13:17]

Mitenkäs Helsingin kilpailu . Ite ekaa kertaa Maxboom menossa

Picquish
[07 July : 13:54]

Käykää tsekkailemassa KNC 14 asiaa!

Aisamiez
[06 July : 21:36]

Ehdotuksia kaivataan hyvästä 10" bassosta 250w luokkaan ja pitäs pystyä kytkeen reiluun 8ohmiin. Tuntuu suurimman osan d4 bassoista re olevan aina kuitenkin jossain 6ohm paikkeilla mikä olis liian vähän

Tonzq
[04 July : 23:42]

Ahveniston aikataulua?

dbwarrior
[03 July : 14:52]

Tuolta etusivun linkin takaa kun kattoin niin näytti olevan 1530

Joonap
[02 July : 15:27]

Mihi aikaa alkaa hpj kisat ?

jerrij
[25 June : 22:30]

Toivottavasti jyskään tulis joku toinen 250w luokkaan,että sais vastusta ja pääsis häviämään siis minä häviän

Tonzq
[22 June : 22:39]

Ja mistäpäin oli viety?

lorttode
[21 June : 21:06]

mitä lähti varkaiden matkaan tietää vähän kattoa jos löytyy outoja ilmotuksia?

Basshead88
[20 June : 11:10]

[[Peeeeltiämpäri]] joku kusipää varasti multa autosta kaikki musiikkilaiteet, ja piti tänä kesänä käydä vaikka missä kiertelemässä sillä kokoonpanolla.. [[Peeeeltiämpäri]].

lorttode
[14 June : 17:10]

Pudottanu en ole elementtiä ollu kotelossa kiinni autossa 3 samalaisen elementin kanssa (autostudio ref15 d2 spl ) muut toimi normaalisti mutta tämän huomasin tänään jumiutuneen. Täytyy ottaa irti ja mitata kelat.

MaSa
[14 June : 16:29]

Ootko pudottanu elementin? Onko kela ehjä? Siinä vaihtoehdot ja aina käyttäjä virhe eli harvaa asiaa saa elementissä menemään takuuseen.

lorttode
[14 June : 14:59]

Mites toi takuu menee yleensä subbareissa jos kalvo jumiutuu mutta ei oo elementti haissu?

Aisamiez
[09 June : 02:31]

Josse luokkalaskurin kytkennän laittaminen onnistu puhelimella, kannattaa vaikka kirjottaa se kytky osoteriville ja kopioida siitä, sitten vaan painaa pitkään kytkyluukun kohdalta ja liittää. Näin minä sen itse olen aina androidilla tehnyt.

TheMan82
[08 June : 14:58]

Heihoi kaikki maxboomin karvaiset otukset ! 14.6 klo 11 eteen päin Vaasassa Team Ad/Hd Dbfreakz ja Vaasan Ykkösradio järjestää demo/tuningpäivät! Tiimimme olis tosi kiitollinen, kun saatais isoiso porukka kasaan, demoautoja, driftereitä, tuuhninkiautoja jne! Kelpaa toki myös, että tuot ystäviäsi mukana riehumaan ja pitämään hauskaa! Tapahtumapaikkana on Laivakatu 16, Minimanin pihalla. Ei muuta kuin kaikki mukaan vain! SAA JA PITÄÄKIN JAKAA!! tapahtuma on kokoperheen tapahtuma joten alkoholit pidetään piilossa ja tupakan tumppeja ei nakella pitkin pihaa.

Mäkki
[29 May : 15:01]

Komeasti toimii luurilla tuo, vähän vaan pitää zuumata että osuu kytkentään


MaxBoom Ry
 
Korvattu aika: 0.2717 sek, 0.1390 siitä kysymyksestä. DB queries: 30.