Tervetuloa
Käyttäjätunnus:

Salasana:


Muista kirjautumiseni

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Vieraat: 105
Jäsenet: 0
Tällä sivulla: 1
Jäsenet: 4376, Uusimmat: _db-passat_
Satunnaisia kuvia galleriasta
Tulevat tapahtumat
Ei tulevia tapahtumia
Tulevat tapahtumat
Ei tapahtumia
Valitse Kieli


Mainos
Foorumit
Moderaattorit: Rälläkkä, dbwarrior, Sorkku, pessi, Sebu_J, Marjut, mavks, insane626, Arthor, pete-, jusu+, Neo, kotka, Kettle, avalon, timbajeij, warcock, MaxBOOM_hallitus, Iiro.Riikonen, TombBringer
Tekijä Posti
kermeli
keskiviikko 30 maaliskuu 2016, 09:03
Moro,

Löytyy kyseinen soitin ja pari ongelmaa.

1.) Soitin kadottaa OSAN asetuksista noin 2kk välein, aluksi lähti aivan kaikki, nyt jostain syystä pitää näytön väriasetukset / EQ:t taitaa myös pitää, aluksi tosiaan meni siis aivan resettiin. Tapahtuu tosiaan aika tarkkaan 2kk:n välein.. Johdot olen parikertaa kahtonut ja mielestäni pitäisi kyllä olla ok, jos virta katkeaisi eikö silloin lähde aivan kaikki asetukset?

Tapahtuu yleensä jonkun teon jälkeen, esim kerran ajossa kun painoin sitä vastaa puhelimeen nappulaa, kuului raksutus ja resettasi. Monesti resetoinut kun koittanut yhdistää kännykän BT ja ei ole meinannut yhdistää. Mitään firmware-päivityksiä ei ole.

2. ) Vahvistimen ja erkkasarjan vaihdon jälkeen volume kuulostaa aivan yhtä kovalta 27-35(max), ei tehnyt tätä ennen. uusi vahvari https://www.powerset.fi/ground_zero_radioactive_gzra_4230 vanha spl dynamics ice 150.2.

edit. Näköjään tekee tuota vaan ainakin bluetooth-yhteydellä, radioa kun kuunteli niin nousi kivasti volat sinne 35 asti, katottu jo montakertaa ettei ole mitään DB vaimennuksia, ääni cappaa siihen 27, outoa.

Jotain vinkkejä antaa? kiitos


[ Muokattu perjantai 01 huhtikuu 2016, 05:58 ]
Takaisin ylös
Jaa Facebookissa
 

Mene:     Takaisin ylös

Muuta tämä keskustelu: rss 0.92 Muuta tämä keskustelu: rss 2.0 Muuta tämä keskustelu: RDF
Powered by e107 Forum System