Tervetuloa
Käyttäjätunnus:

Salasana:


Muista kirjautumiseni

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Vieraat: 154
Jäsenet: 0
Tällä sivulla: 1
Jäsenet: 4373, Uusimmat: JekniX
Satunnaisia kuvia galleriasta
Tulevat tapahtumat
Ei tulevia tapahtumia
Tulevat tapahtumat
Ei tapahtumia
Valitse Kieli


Mainos
Foorumit
MaxBoom.fi :: Foorumit :: MaxBoom :: Laitteisto & Rakentaminen :: Asennukset
 
<< Edellinen Keskustelu | Seuraava Keskustelu >>
Laitteisto lopetti toimintansa. Viisaammilta apua missä vika??
Moderaattorit: Rälläkkä, dbwarrior, Sorkku, pessi, Sebu_J, Marjut, mavks, insane626, Arthor, pete-, jusu+, Neo, kotka, Kettle, avalon, timbajeij, warcock, MaxBOOM_hallitus, Iiro.Riikonen, TombBringer
Tekijä Posti
Hunnari
sunnuntai 20 maaliskuu 2016, 17:54
Eli eilen lopetti subbari toimintansa vain yhtäkkiä ja tänään koitin vikaa tutkia että onko jokin johto irronnut tai jotain muuta, mitään en löytänyt. Subbarin vahvistimessa paloi valot normaalisti joten siinä ei varmaankaan vikaa ole. Mankkaa räplätessä huomasi että taka kaijuttimet eivät myöskään toimineet ollenkaan. Sitten kun tänään lähdin ajelulle niin yhtäkkiä lopetti etu kauijuttimetkin toimintansa kokonaan. Jos auton käynnistää uudelleen saattaa etu kaijuttimista kuulua hetki musiikkia ja sen jälkeen musiikki hiljenee. Jos vääntää volyymiä kovemmalle niin taka kaijuttimista alkaa kuulumaan kauhealla rätinällä "musiikkia". Ja laitteistosta sen verran että muutama päivä sitten toimi täysin moitteetta. Jos joku osaisi vähän valaista missä vika voisi olla kun itsellä ei tietotaito riitä. Ja tosiaan edessä 2-tie erillissarja omalla vahvistimella, takana 3-tie erillissarja omalla vahvistimella ja rontissa subbari omalla vahvistimella.



vonstee
Takaisin ylös
Jaa Facebookissa
Nuclearzero
sunnuntai 20 maaliskuu 2016, 21:16

Koetapa aluksi resetoida mankka. Tarkista maadoitukset...
Takaisin ylös
ville.m
maanantai 21 maaliskuu 2016, 20:08

Minulla tuli ensimmäisenä mieleen että millain on rca piuhat vedelty. Onko esim haaroiteltu mankan yhdestä linjasta kaikille päätteille kun noin mystisen kuuloisesti vain ääni katoaa.

Easyaudio 1500.1D
Sundown audio sa8v.2d4
Optima
Pioneer
Cervinvega
Mtx
Takaisin ylös
Hunnari
sunnuntai 15 toukokuu 2016, 11:58
Koitettu uudella mankalla ja toisilla rca johdoilla sekä maadoitus tarkistettu. Ja nyt etu ja takapään vahvistimet eivät lähde enää päälle. Koitettu uudella rem johdolla sekä tarkistettu virtajohdot ja sulakkeet. Alkaa pää räjähtään tämän vian kanssa. Seuraavaksi saa varmaan purkaa koko laitteiston. Apuja kaivataan!

vonstee
Takaisin ylös
 

Mene:     Takaisin ylös

Muuta tämä keskustelu: rss 0.92 Muuta tämä keskustelu: rss 2.0 Muuta tämä keskustelu: RDF
Powered by e107 Forum System