Tervetuloa
Käyttäjätunnus:

Salasana:


Muista kirjautumiseni

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Vieraat: 84
Jäsenet: 0
Tällä sivulla: 1
Jäsenet: 4373, Uusimmat: JekniX
Satunnaisia kuvia galleriasta
Tulevat tapahtumat
Ei tulevia tapahtumia
Tulevat tapahtumat
Ei tapahtumia
Valitse Kieli


Mainos
Foorumit
MaxBoom.fi :: Foorumit :: MaxBoom :: Säännöt & Tiedotteet
 
<< Edellinen Keskustelu | Seuraava Keskustelu >>
Jäsenien/kisaajien pelisäännöt
Moderaattorit: Rälläkkä, dbwarrior, Sorkku, pessi, Sebu_J, Marjut, mavks, insane626, Arthor, pete-, jusu+, Neo, kotka, Kettle, avalon, timbajeij, warcock, MaxBOOM_hallitus, Iiro.Riikonen, TombBringer
Tekijä Posti
pessi
tiistai 26 helmikuu 2013, 17:18

MaxBoom Staff
Sijainti: Kivijärvi
Postit: 77
1xMaxBOOM I - 2008 1xMaxBOOM II - 2008 3xMaxBOOM I - 2009 1xSuomen mestari kaudella 2009 3xMaxBOOM I - 2010 1xSuomen mestari kaudella 2010 1xSuomen mestari kaudella 2011 3xMaxBOOM I - 2012 	1xSuomen mestari kaudella 2012 1xMaxBOOM RY Kunniajäsen 2xMaxBOOM I - 2013 1xSuomen mestari kaudella 2013
pessi:n galleriaan
Jäsenien/kisaajien pelisäännöt ja mahdolliset seuraamukset rikkeistä

Hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta tai muuten jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut tai on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä tai ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.

Ylläolevaan sääntöön vedoten: Henkilön aiheuttamasta vahingoittavasta toiminnasta MaxBoom ry:tä tai toista kisaajaa kohtaan seuraa rangaistus. Henkilölle voidaan asettaa määräaikainen kilpailukielto ja/tai määräaikainen käyttöoikeuden menettäminen MaxBoom-foorumille. Tämä koskee käyttäytymistä sosiaalisessa mediassa, kilpailupaikalla, keskustelupalstoilla ym. Henkilölle on annettava kirjallinen varoitus ennen kilpailukieltoa/käyttöoikeuden menettämistä. Varoituksen ja kilpailukiellon määrää ja hoitaa hallitus tapauskohtaisesti.

Kilpailupaikalla alkoholijuomien näkyminen ja häiritsevä käyttäytyminen on kielletty. Kilpailupaikalta voidaan poistaa sääntöjä rikkova henkilö, riippumatta siitä onko hän kisaaja vai ei.

Herrasmiessääntö koskien jäsenien välistä kauppaa. Mikäli laitteet jäävät maksamatta tai tapahtuu ns. “nettihuijaus”, niin jäsenelle asetetaan MaxBoom-foorumille “bänni” ja kilpailukielto MaxBoom-kisoihin kunnes asia on hoidettu. Ilmoitukset tulee laittaa moderaattorille, joka hoitaa asiaa eteenpäin. Pelkällä pyynnöllä ei ketään laiteta bänniin, mutta jos tapaus voidaan todistaa tai henkilöllä on samanlaisia taustalla eli syytä olettaa, että kertomus täsmää niin päätös voidaan tehdä. Mustaa listaa/nimiä emme julkaise. Halutessasi voit tarkistaa omat tiedot yv:llä tai s-postilla.
Takaisin ylös
Jaa Facebookissa
 

Mene:     Takaisin ylös

Muuta tämä keskustelu: rss 0.92 Muuta tämä keskustelu: rss 2.0 Muuta tämä keskustelu: RDF
Powered by e107 Forum System