Tervetuloa
Käyttäjätunnus:

Salasana:


Muista kirjautumiseni

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Vieraat: 67
Jäsenet: 0
Tällä sivulla: 1
Jäsenet: 4373, Uusimmat: JekniX
Satunnaisia kuvia galleriasta
Tulevat tapahtumat
Ei tulevia tapahtumia
Tulevat tapahtumat
Ei tapahtumia
Valitse Kieli


Mainos
Foorumit
Moderaattorit: Rälläkkä, dbwarrior, Sorkku, pessi, Sebu_J, Marjut, mavks, insane626, Arthor, pete-, jusu+, Neo, kotka, Kettle, avalon, timbajeij, warcock, MaxBOOM_hallitus, Iiro.Riikonen, TombBringer
Tekijä Posti
Joel
keskiviikko 28 kesäkuu 2017, 16:16
Sijainti: Taavetti
Postit: 62

Joel:n galleriaan
Tässä ruvennut osia haalimaan pieneen päivitykseen, että laitteisto ja ääni saadaan suurinpiirtein kohdalleen.
Autona toimii siis vuoden -98 Mazda MX-5, eli NB korimallin miata. Laitteistoksi on tulossa Alpinen Ute-92BT soitin, oviin tulee Alphardin LW-80A4 Keskari/midbasso ja diskantteiksi autossa olleet Focalin nappulat(en mallia tiedä, muta tykkään niiden saundista). Penkin takana subin hommat hoitaa halpa Litteä aktiivisubi, ainakin toistaiseksi olen ollut melkein tyytyväinen.

Mutta nyt pitäisi miettiä vahvistinta noille alphardeille, jotta saadaan hieman lisää potkua miditaajuusille, joka nykyisellään uupuu. Ja miten se olisi syytä laittaa. Itse mietin asian niin että jätän diskantit soittimen hoidettaviksi, mideille laitan vahvistimen ja suodot teen suoraan soittimelta. Eli aktiivinen etupää, jossa mideille hieman enempi potkua. Autolla ajan paljon isoja teitä, jolloin diskantit hukkuvat melko tehokkaasti, kaikkeen suhinaan ja meluun mitä avoautoissa on. Sen takia tuntuu turhalta laittaa nelikanavaista vahvistinta antamaan diskanteille sopivan määrän tehoa mitä soitinkin pystyy antamaan(siis joku 15w).
Ovet tottakai vaimennan kunnolla, että midien potku mene pelkäksi peltien rämisyttelyksi.

Vai mitä mieltä te viisaammat olette? Onko parempia/viisaampia ideita?
Ja vahvistin ehdotuksia saa antaa. Mitä pienempi fyysiseltä kooltaan niin aina sen parempi, Ja voimaa ei tarvitse olla kuin joku 40-60w, joka riittää ihan peruskuunteluun vain.
Takaisin ylös
Jaa Facebookissa
pete86
torstai 29 kesäkuu 2017, 05:27
Sijainti: MKL
Postit: 102

pete86:n galleriaan
Sd 4 kanavaista pienempää ei taida ollakaan ja 4x100w

A6C5 sedan
Takaisin ylös
Joel
torstai 29 kesäkuu 2017, 06:16
Sijainti: Taavetti
Postit: 62

Joel:n galleriaan
Saako jostain tuota 4ohm mallia noista soundigitalin sd 400.4d evo-2 mallista? Fanaticilla vaan sanotaan että valitse toinen malli, mutten löytänyt sellaista.
Edit:
Taidan hommata tuollaisen, kun hintaa ei paljoa ole ja voimaa tulee 4ohm kuormaan ilmeisesti joku 50-60w per kanava. Ja eikös tossa sitten tarvii muuta tehdä ku säätää gainit kohdilleen ja laittaa suotimet full asentoihin niin soittimen suodot on toiminnassa?

[ Muokattu perjantai 30 kesäkuu 2017, 08:30 ]
Takaisin ylös
 

Mene:     Takaisin ylös

Muuta tämä keskustelu: rss 0.92 Muuta tämä keskustelu: rss 2.0 Muuta tämä keskustelu: RDF
Powered by e107 Forum System