Tervetuloa
Käyttäjätunnus:

Salasana:


Muista kirjautumiseni

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Vieraat: 80
Jäsenet: 0
Tällä sivulla: 1
Jäsenet: 4373, Uusimmat: JekniX
Satunnaisia kuvia galleriasta
Tulevat tapahtumat
Ei tulevia tapahtumia
Tulevat tapahtumat
Ei tapahtumia
Valitse Kieli


Mainos
Foorumit
MaxBoom.fi :: Foorumit :: MaxBoom :: Laitteisto & Rakentaminen :: Erillissarjat / Koaksiaalikaiuttimet
 
<< Edellinen Keskustelu | Seuraava Keskustelu >>
Aktiivi sarjan säätöä ja dsp pohdiskelua
Moderaattorit: Rälläkkä, dbwarrior, Sorkku, pessi, Sebu_J, Marjut, mavks, insane626, Arthor, pete-, jusu+, Neo, kotka, Kettle, avalon, timbajeij, warcock, MaxBOOM_hallitus, Iiro.Riikonen, TombBringer
Tekijä Posti
Scarface
sunnuntai 06 maaliskuu 2016, 19:22
MaxBoom Member
Postit: 12
1xMaxboom osakilpailun 1.sija 2022 1xMaxboom osakilpailun 2.sija 2022
Scarface:n galleriaan
Elikkä aktiivi sarjan säätö apua olisin vailla.
Kyseessä siis 3-tie sarja ja lähinnä se askarruttaa että onko olemassa jotain "oikeaa" tapaa säätää gaini kohilleen esim. Skoopilla tai ylkyllä? Lähinnä tuo ylkyllä säätäminen. Vai meneekö koko homma helpoiten sillä että korvat hörölle ja mankasta volume naksu vajaa kanttiraja ja sit vaan vahvarista ruuvia tiukemmalle kunnes menee särölle ja sit vähän takas?

Suodothan saa tehtyä ylkyllä tai dsp:llä. Mistä päästäänkin hyvin aasin siltaa toiseen asiaan. Elikkä parantaako dsp kehno äänisen vahvarin äänenlaatua. Otetaan vaikka esimerkki: Jos vaikka Pekka niminen tyyppi on hommannu itellen motonetistä bull audioo auton täyteen (en mitenkää dissaa bull audio... Sattu vaan ekana joku halppis merkki mieleen.. ) ja joulupukki sattuu tuomaan lahjaksi dsp:n pekalle niin saako ne vahvarit kuulostamman niin hyvältä että Gordon Taylorkin on silleen että oohele nyt on muuten korvakarkkia kerrakseen.

En tiiä saako tästä taas kukaan selvää mitä yritän kysyä mutta sikäli mikäli sai niin kaikista neuvoista suurkiitos jo etukäteen..

Jos se ei kule niin kait se sit edes soi..
Takaisin ylös
Jaa Facebookissa
JaAudioMan
maanantai 07 maaliskuu 2016, 00:46
Postit: 67
2xMaxBOOM I - 2014 3xMaxBOOM II - 2014 2xMaxBOOM I - 2015 1xSuomen mestari kaudella 2015 2xMaxBOOM I - 2016 1xMaxBOOM II - 2016
JaAudioMan:n galleriaan
Gainit kannattaa säätää hyvälaatuisella cd levyllä korvakuulolla. Riippuu asennuksesta, tehosta ja mikä sarja on kyseessä mitkä suodot aluksi laittaa.. Mutta suodotkin loppuviimein korvakuulolla. Dsp avulla voi vaikuttaa hyvinkin paljon ääneen.

Despiinhän tulee soittimelta rcat ja despiltä lähtee vahvistimelle, eli dsp ei korjaa huonon vahvistimen äänenlaatua koska kaiuttimen ja despin välissä on se vahvistin.

141,4dB 250w SM1 @HTS2015
Stock, Demokisan SM2 @HTS2015
Takaisin ylös
 

Mene:     Takaisin ylös

Muuta tämä keskustelu: rss 0.92 Muuta tämä keskustelu: rss 2.0 Muuta tämä keskustelu: RDF
Powered by e107 Forum System