Tervetuloa
Käyttäjätunnus:

Salasana:


Muista kirjautumiseni

[ ]
[ ]
[ ]
Online
Vieraat: 59
Jäsenet: 0
Tällä sivulla: 1
Jäsenet: 4373, Uusimmat: JekniX
Satunnaisia kuvia galleriasta
Tulevat tapahtumat
Ei tulevia tapahtumia
Tulevat tapahtumat
Ei tapahtumia
Valitse Kieli


Mainos
Foorumit
MaxBoom.fi :: Foorumit :: Yhteistyökumppaneiden ilmoitusosio :: Audiocheck
 
<< Edellinen Keskustelu | Seuraava Keskustelu >>
Kilpailu! Palkintona lahjakortteja!
Moderaattorit: Rälläkkä, dbwarrior, Sorkku, pessi, Sebu_J, Marjut, mavks, insane626, Arthor, pete-, jusu+, Neo, kotka, Kettle, avalon, timbajeij, warcock, MaxBOOM_hallitus, Iiro.Riikonen, TombBringer
Tekijä Posti
Audiocheck
tiistai 25 marraskuu 2014, 16:46

Sijainti: Helsinki
Postit: 218

Audiocheck:n galleriaan
Oletko Pihti-VITE -mittarin omistaja? Jos olet niin korvat hörölle!
http://www.audiocheck.fi/cubecart/index.php?_a=category&cat_id=103

Audiocheck etsii omaan mainoskäyttöönsä 1-5kpl asiakkaidensa kuvaamia videoita Pihti-VITEstä osana autohifilaitteistoa.

Toivotut kriteerit ovat:

- Pihti-VITEN näyttö olisi asennettu kiinteästi johonkin päin autoa. Ei silti välttämättä aivan ehdoton vaatimus..

- Käytössä on varsin suuritehoinen laitteisto -> yli 1000W RMS. Mitä enemmän tehoa sen parempi! Eli mittarin näytöllä halutaan näkyvän `isosti liikennettä`. Kuitenkin hyvin toteutettu video pienempitehoisellakin laitteistolla voi tulla valituksi.

- Videon voi tehdä joko virranmittausasetuksella, tehonmittausasetuksella, tai kummallakin. Kuitenkin vain yksi palkinto per henkilö, vaikka yhdeltä henkilöltä valittaisiin kaksi videota.

- Suostut luovuttamaan oikeudet videosta ja sen käyttämisestä Audiocheckille. Video/videot tulevat näkymään Youtubessa Audiocheckin verkkosivujen kautta.

- Video voi olla kuvattu siten että siinä näkyy vain pelkkä näyttö ja näytöllä vilisevät lukemat tai videokuva voi myös liikkua esim. auton ohjaamon ja takakontin välillä. Esimerkiksi siinä voi ensin näkyä virta- tai teholiikennettä näytöllä ja sen jälkeen kuvaus siirtyy takakontin puolelle, jossa mahdollisesti näkyy miten pihti on asennettu virtakaapelin ympärille. Valituksi voi tulla hyvinkin yksinkertaisella videolla tai sitten hieman luovemmalla ratkaisulla. Ei kuitenkaan kannata kuvata mitään monen minuutin lyhytelokuvaa. Eli lyhyestä virsi kaunis. 15-60s on varsin sopiva pituus videolle.

- Videolla ei tule näkyä auton rekisterikilpeä. Myöskään ihmisiä sillä ei kannata näkyä elleivät asianosaiset ole suostuvaisia että näkyvät mahdollisesti jatkossa myös Audiocheckin mainosvideossa.

- Luonnollisesti toivomme videokuvasta mahdollisimman hyvälaatuista. Kuitenkin useimpien älypuhelimien videokuvanlaatu jo riittää.

- Kätevin olisi jos videosta toimitettaisiin meille linkki Youtube-videoon. Jos videoita aletaan lähettämään suoraan sähköpostiimme, on se aika äkkiä tukossa. Osallistumiset ja linkit sähköpostiin suunnittelu@audiocheck.fi



Riippuen paljonko osallistujia kisaan tulee, emme varmastikaan pysty kaikkia hyviäkään videoita palkitsemaan. Pahoittelemme siis mahdollista "turhaa" vaivannäköä. Olemme rajanneet kiintiön kuitenkin 1-5kpl videoon. Lopullinen määrä ratkeaa kun päästään tutkimaan saapunutta materiaalia.

Jos videosi valitaan mainosmateriaaliksemme annamme 50 euron lahjakortin verkkokauppaamme ja sen lisäksi toimituskulut ilmaiseksi. Myös Audiocheck-tarroja saa hyvän mielen lisänä, jos niitä haluaa autoonsa laittaa.

Kilpailu päättyy tämän vuoden puolella. Tarkkaa päivämäärää ei olla kuitenkaan vielä päätetty. Kilpailun päättymisestä ja voittajia tullaan informoimaan kun asia on selvillä.

Jos kilpailusta herää jotain kysyttävää annamme mielellämme lisätietoa sähköpostitse suunnittelu@audiocheck.fi



Kaikki irti autostereoista!

www.audiocheck.fi
Takaisin ylös
Nettisivu Jaa Facebookissa
 

Mene:     Takaisin ylös

Muuta tämä keskustelu: rss 0.92 Muuta tämä keskustelu: rss 2.0 Muuta tämä keskustelu: RDF
Powered by e107 Forum System